Nyt

Her finder du aktuelle Nyheder som Blog

 

Billeder

Billedegalerie

 

links

Her finder du interessante links til hjemmesider, der handler om os søstre og om den katolske kirke 

 

Gæstebog

Du er velkommen til at lægge en besked i vores gæstebog.

 

Kontakt

Her kan du kontakte webmasteren eller søstrene.

 

Korsvej

I vores kirke har vi en dejlig korsvej, som kan ses her.

Hvem er vi?

 

 

 

Vi er en international kongregation/orden, som lever og arbejder i fællesskaber i Afrika, Europa, Nordamerika, Sydkorea og Papua Ny Guinea.

 

At leve sammen i et sådant kulturelt fællesskab med forskellige interesser, evner, aldre og meninger er en udfordring men samtidig også en stor berigelse.

Hver dag udfordres vi ved at skulle lytte til hinanden og ved at lære af hinanden.

 

 

 

På den måde er det muligt i vore fællesskaber personligt at vokse og modnes men frem for alt at opleve liv og glæde. Vi er sammen på vej til et fælles mål og det forbinder os med vore søstre i hele verden på tværs af alle kulturelle og menneskelige forskelle. 

Vor fælles tro på Gud, som elsker os, på Jesus Kristus, som har kaldet os til at følge Ham på en særlig måde og på Helligånden, som hjælper os til at forstå hinanden, binder os sammen.

 

Vore to fællesskaber i Danmark – i Birkerød og i Rønne  - er de nordligste steder i verden, hvor Missionssøstre af det dyrebare blod findes, og vi hører til den tyske provins, som har til huse i Neuenbeken i nærheden af Paderborn.

Missionssøstre af det dyrebare blod - Bistrup Byvej 4 - 3460 Birkerød - Tel +45-4581 0096 - cps-Nordvanggaard@get2net.dk